Islinge hamnväg 1    |    181 50 Lidingö    |    08 767 76 36    |    mail@elvaruhuset.se
  • Öppettider
  • Mån-Fre: 10-18.30
  • Lör: 10-14
  • Sön: Stängt

By Rydéns

Det svenska familjeföretaget By Rydéns säljer lampor till hem och offentliga miljöer över hela världen. Huvudkontoret är belagt i Gnosjö på samma plats där det en gång grundades år 1958, men sedan dess har verksamheten expanderat med kontor i Hong Kong och Guangdong. Allt By Rydéns arbete genomsyras av att de är pålitliga, passionerade och professionella.

By Rydéns erbjuder belysning för hemmets alla rum och varje år skapas två helt nya kollektioner. Hitta dina favoriter för vardagsrum, sovrum, hall, kök, badrum eller kanske arbetsplats – By Rydéns menar att en lampa är en viktig inredningsdetalj som kan förändra en hel miljö. Deras lampor kännetecknas av en unik design med inspiration hämtad från världens alla hörn. By Rydéns är en kvalitetsstämpel för dig som konsument både vad gäller livslängd och hållbarhet.

Men By Rydéns erbjuder inte enbart belysning för hemmet. Dagligen vistas människor i offentliga miljöer och de har rätt att få vistas i inspirerande miljöer och uppleva det där lilla extra. By Rydéns arbetar i många projekt som handlar om att utveckla rätt belysning och rätt lampor för olika offentliga miljöer. De erbjuder hjälp redan i ritningsstadiet för att ta fram unika lösningar för dig och utgår dels från de produkter som redan finns i sortimentet, men skapar också helt nya lampor beroende på vilken känsla som ska förmedlas i rummet.

Tack vare många år i branschen har By Rydéns fått gedigen kunskap om både ljussättning och dess betydelse och designuttryck och vad en lampa kan tillföra en miljö. En lampa eller kombinationen av lampor är så mycket mer än bara ljus. I sortimentet ingår taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor, fönsterlampor, spotlights, LED-lampor, badrumsbelysning, utomhusbelysning, lampskärmar, ljuskällor, upphängen och tillbehör samt julbelysning.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Vår Instagram