Islinge hamnväg 1    |    181 50 Lidingö    |    08 767 76 36    |    mail@elvaruhuset.se
  • Öppettider
  • Mån-Fre: 10-18.30
  • Lör: 10-14
  • Sön: Stängt

Herstal

Det danska familjeföretaget Herstal grundades 1988 av Lotte och Martin Herstal. I början var Herstal en liten butik som sålde halogenlampor, men företaget expanderade snabbt och växte sig stort även utanför Danmarks gränser. Herstal är i dag ett stort designvarumärke som kännetecknas av sin exklusiva skandinaviska design och trendiga inredningsdetaljer, och samarbetar med en rad talangfulla formgivare för att hela tiden utveckla nya armaturer som både är klassiska och moderna. Målet är att uppfylla konsumentens krav på funktion och design.

Herstals vision är att förmedla det goda ljuset genom att utveckla lampor med en internationell designbeteckning som utmanar ljusets förväntningar i hemmet. Med en passion för belysning skapar Herstal nya förväntningar för dem som uppskattar det goda ljuset i hemmet. Utvecklingen bygger på deras förmåga att förstå optimal belysning och skapa internationell belysningsdesign. Herstal lägger värde i kvalitet och designbelysning och vill garantera rätt ljus och modern teknik i den karaktäristiska och eleganta Herstal-designen.

I sortimentet ingår vägglampor, taklampor, pendlar, bordslampor, golvlampor, tracks och ljuskronor.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Vår Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.